April

Datum objave: 12.05.2011 ob 13:29
Kategorija: Mesečno poročilo, randomness

Za razliko od prvih treh mesecev leta, se je aprila preveč dogajalo, ampak pisat se mi pa ni dalo o ničemer. V bistvu me mori to, da naj bi bla kao zabavna pa ne morem bit. Odprem blog in strimim nekaj minut v prazno. Pač ne gre. V glavi sem imela že spisano amsterdamsko dogodivščino, preliti na tipkovnico pa se je ni dalo. Pa kocert pa morje pa služba, filmi, muzka, knjige… Torej ni problem to, da ne bi imela o čem pisat. Ne. Da. Se. Mi.

Evo med zadnjo piko in temle stavkom je minilo pet minut strmenja v monitor.

Najboje da grem kar od začetka. Bil je eden lepših aprilskih dni, jutro je bilo že precej toplo. Obula sem tekaške čevlje in se odpeljala na Brdo. Parkirala sem pri hipodromu in začela teči. Tečem približno enkrat do dvakrat na leto, ponavadi taj do 3 km, enkrat sem celo pretekla 5 km. Ampak sem rekla, da zmorem 10 km in sem jih tudi pretekla. Čevelj me je na podplatu malo ožuljil pa naslednjič moram nujno obleči pajkice, ker šivi trenerke hitro začnejo motiti. Aja pa muzka tude ne bi škodila. Vse skupaj je trajalo slabo uro. Naslednjič grem še v drugo stran. Če naj bi do 50 pretekla en maraton, potem je treba začet trenirat.

Road trip v Minken je bil ql, še vozit mi ni blo treba. Lykke Li je eno malo zblojeno dete, dresscode za njene koncerte pa očitno “Lykke Li” – figa na vrhu glave ali trak – v glavenm vse bejbe so ble iste.

Ko bom velika bom živela v Amsterdamu. Ne vem kje so tiste slabe strani, pred katermi me je svaril Rok, ampak v Amsterdamu res nisem videla ene same – vsi so prijazni – natakarji, šoferji, trgovci, tudi drugje, ne samo v mestu. Živela bom v hiši na vodi, z majhnim vrtičkom in čolnom prakiranim na terasi. Kadar se ne bom vozila naokrog s čolnom, bom sopihala na svojem kolesu, jedla slastne vaflje…

Brala sem predvsem sestre Brontë, kar me je pripeljalo do Kate Bush. Izvolite.

YouTube slika preogleda

O vsem ostalem pa kdaj drugič, mogoče pa nikoli.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Četrtek, 12. Maj 2011 ob 13:29 in zapisano pod Mesečno poročilo, randomness. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !