Marec

Datum objave: 5.04.2011 ob 22:18
Kategorija: Mesečno poročilo, randomness

Uf april je že. Marec? Ok Darja se je vrnila s svojega potepanja. Pa srednješolska obletnica. Pa cel mesec sem igrala Risk. Fenomenalna namizna igra, stara že več kot pol stoletja, ampak je ql.

Prvič sem uporabila svojo kreditno kartico. Kupila sem dve povratni letalski karti in zanju odštela celih 10 €. Odfrčiva v soboto.

Zadela me je kruta realnost javne uprave. Recimo, da so izkušnje zame trenutno pomembnejše kot finančno ugodje, ampak plače so pa res nekam boge.

Za 8. marec sem dobila dve lončnici. Na žalost 8. aprila najbrž ne bosta dočakali. Pa sem jih zalivala, ampak očitno obstaja še neka skrivnost za vzdrževanja rož, ki je ne poznam.

Valjda še pust je bil marca. Celo soboto sem izdelovala kostum, potem pa sem dva dni skakala okrog kot baletka. Večkrat sem v silni želji, da bi bila čim bolj avtentična maškara, pristala na ta riti, ampak mislm, da boljšega pustovanja že od leta 2004 (Disco v Cvetličarni) nisem doživela. V nedeljo sem se spet našemila, ampak sem potem padla v blatno lužo in je kostum potreboval rahko predelavo.

Cygne blanc et noir (Beli in črni labod), 2011, filter crosshatch, by kao Edgar Degas.

Marec nima svojega komada. Še največ sem poslušala Florence + The machine.

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 5. April 2011 ob 22:18 in zapisano pod Mesečno poročilo, randomness. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !