Dričanje

Datum objave: 12.02.2011 ob 13:33
Kategorija: paparazzi, randomness, švic

Že od srede ležim v postelji. Nalivam se s čajem, +c napitki, napitki za izkašljevanje, kapljice za odpornost, včeraj sem poskusila tudi z prekuhanim šnopsom, požiram neoangine, med s propolisom, pomaranče, kivi…

Na žalost se me je bolezen lotila ravno na dan, ko sem preživljala najbolj mučen muskelfiber v življenju. V torek sem namreč predričala približno 400 m višinske razlike. Po travi. “Povozila” sem cel kup okroglih drekcev (predvidevam, da gamsjih), ene par krtin in tudi kamen ali dva. Ampak je bilo fenomenalno in nepozabno.

Uporabili smo dve različni tehniki dričanja. Fanta sta imela primerne rokavice in sta se po hribu spustila na rokah in nogah, hitrost pa sta uravnavala z ustvarjanjem trenja. Jaz pa sem se usedla na travo, iztegnila noge in odbrzela navzdol, ustavljala pa sem se tako, da sem grabila šope trave. Nič kaj prijetno početje, če nimaš rokavic, vendar so iztegnjene noge nekako absorbirale vse skoke čez ruše. Večkrat sem se v paniki obrnila na trebuh, velikokrat pa sem se peljala tudi, kadar tega nisem nameravala. Čevlji brez omembe vrednega profila in zelo suha in drseča trava sta zelo neposrečena kombinacija za hojo novzdol.

Cena spusta je znašala ene strgane hlače in par modric.

Ker ne morem do svojih fotografij, je tokrat za fotoutrinek poskrbel Matej.

PS. Šli smo na Cjanovco.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sobota, 12. Februar 2011 ob 13:33 in zapisano pod paparazzi, randomness, švic. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !