High 5: Januar

Datum objave: 4.02.2011 ob 12:13
Kategorija: High5, Mesečno poročilo, tele visio

Gainsbourg

“Biografija” Sergeja Gainsbourga, večini poznanega po enem komadu, ki ga boste, glede na to, da se bliža valentinovo, zagotovo še naveličani. V filmu pa ga spoznamo še kot odpiljenega, vsestranskega umetnika, babjeka, verižnega kadilca in shizofrenika. Kaj od tega je res ne vem, ampak priporočam.

YouTube slika preogleda

Black Swan

Ko sem bila še osnovnošolka, sem rada brala knjige iz zbirke Baletni copatki. Še vedno imam romantičen odnos do baleta, vendar ga je na žalost malo zagrenila edina baletna predstava, ki sem jo obiskala. Najbolj zanimiva stvar v celi predstavi je bil mošnjiček glavnega plesalce. A baletni plesalci nosijo neke vrste ščitnike? Če ne palite na balet, potem vas mogoče prapričajo prizori med Lily (Mila Kunis) in Nino (Natalie Portman). Potrebujete več kot lezbične baletke?

YouTube slika preogleda

Hoodwinked

Načelnik Grzli aretira Rdečo kapico, babico, volka in gozdarja, zaradi kaljenja reda in miru. Na zaslišanju povedo vsak svojo zgodbo. Po gozdu pa pustoši Tat Dobrot.

YouTube slika preogleda

The Social Network

Film sam po sebi nič posebnega, je pa sam razvoj dogodkov, ki so pripeljali do nastanka Facebooka in vse, kar je sledilo po tem, dovolj, da pogledaš do konca.

YouTube slika preogleda

Wall Street

Ta film mi pa niti ni bil preveč všeč. Zdel se mi je dolgočasen, na živce pa so mi šli skoraj vsi igralci, s Charlijem Sheenom na čelu. Takoj za njim pa Michael Douglas. In bejba s skurjenimi perkosidnimi lasmi (Daryl Hannah). Osemdesetih ne maram. Fuj. Zgodba pa govori o ambiciozne mladem brokerju, ki ga pohlepen tajkun vzame pod svoje okrilje in nauči nekaterih donosnih trikov.

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Petek, 4. Februar 2011 ob 12:13 in zapisano pod High5, Mesečno poročilo, tele visio. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !