Januar

Datum objave: 3.02.2011 ob 21:50
Kategorija: Mesečno poročilo, paparazzi

Splošno počutje januarja je bilo delovno. Stalno neki sestanko o tem in onem (na katerih samo tiho sedim in poskušam ugotoviti o čem pravzaprav sploh razpravljamo), za zraven pa še učenje. Glede na to, da sem zadnji izpit na faksu odpravila maja 2009, se je bilo prekletno težko spravit nazaj za knjige. In ne vem od kod mi taka slaba navada, ampak vedno, kadar sem se morala učit, sem naletela na najbolj zanimive knjige. In potem namesto zakonov do 4.00 zjutraj berem knjigo. Tokrat Stieg Larsson – Dekle, ki se je igralo z ognjem, nadaljevanje knjige Moški, ki sovražijo ženske (ki je nisem prebrala, ampak sem pa gledala film). Dobra kriminalka. No to je moja recenzija. V glavnem izpit je za mano, uspešno opravljen. Za nagrado sem si kupila letno vinjeto. Ne rečem, da ni zanimivo spoznavati lepote Slovenije po stranskih cestah, ampak tako zelo zanimivo pa spet ni. Sploh z mojim smislom za orientacijo. V bistvu imam zelo natančen smisel za orientacijo – če jaz izberem levo pot, je zagotovo prava desna (velikokrat preverjeno).

Malo po novem letu sem šla plezat in so mi rahlo pomrznili prsti. No mogoče niso ravno pomrznili, ampak palcev nisem čutila vsaj še 10 dni. Gadno. Pa to niti ni čudno, ker je že termometer na balkonu ob 10.00 kazal -15°C. Na Krvavcu me je tudi zeblo. Po 100 letih sem šla spet gor. Je blo fajn, po drugi strani  pa sem spet prišla do zaključka, da je smučanje dolgočasno.

Precej me je zeblo ugotavljam. Na razprodajah sem si temeljito obnovila garderobo, ampak s čevlji je še vedno primankljaj. Zamenjala sem zvonenje budilke. Oprosit Nancy, ampak si mi šla že na jetra. Zdaj se odkotalim iz postelje.

YouTube slika preogleda

Evo pa je že februar.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Četrtek, 3. Februar 2011 ob 21:50 in zapisano pod Mesečno poročilo, paparazzi. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “Januar”

#1

tanova budilka je zakon ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !