Q & A

Datum objave: 15.01.2011 ob 10:53
Kategorija: randomness

A si lačna? Kaj boš jedla? A spet ne ješ mesa? Zakaj ne ješ mesa? Kdaj boš prišla domov jest? A ti pogrejem kosilo? Kam greš? Kam greš ob tej uri? Kam pa lahko greš ob tej uri? S kom pa greš? Kdaj prideš? Kje si bla? Kdo je še bil? Kdaj si včeraj pršla domov? A maš dnar? A ti posodm dnar? A ti kupim? A si dobila nakazano? Kaj si danes počela v službi? Zakaj pa koga ne vprašaš? Zakaj pa koga ne pokličeš pa vprašaš? Zakaj pa tega ne narediš tko pa tko pa tko? A si bla toliko časa v službi? Kdaj pa si šla zjutraj od doma, da tako pozno hodiš domov? Zakaj pa zjutraj ne greš bolj zgodaj? Kaj pa delaš toliko časa v službi? A greš nazaj v službo? Zakaj pa greš nazaj v službo? Kaj pa mate, da greš nazaj v službo? Kdo vse pa bo tam? A takole oblečena boš šla? Zakaj pa se bolj toplo ne oblečeš? Zakaj pa nisi oblekla spodnje majice? Zakaj pa nisi obula toplejših nogavic? Zakaj pa nisi obula zimskih čevljev? Zakaj pa se nisi namazala s sončno kremo? A ni premraz? A ni prevroče? Zakaj ne vklopiš gretja? Zakaj maš tako naglas? Zakaj moraš ob tej uri gledat filme? Zakaj moraš ob tej uri poslušat glasbo? Zakaj moraš ob tej uri govorit po telefonu? Zakaj ješ ob tej uri? Zakaj ne greš spat? Zakaj si zjutraj ne umiješ las? Zakaj se zveče ne stuširaš? A pišeš kaj diplomo? Zakaj pa ne? Kaj pa, če te ne bojo vzeli v službo, če ne boš diplomirala? A boš celo življenje te papirčke prelagala? Zakaj nič ne nardiš doma? Zakaj nisi skuhala kosila? Zakaj nisi dala prat cunj? Zakaj nisi pospravila? Zakaj nisi posesala? Zakaj ni posoda pobrana iz stroja? Zakaj bi se rada odselila od doma? Zakaj bi nekomu plačevala najemnino, če je pa doma vse zastonj? Zakaj te motijo vprašanja? A kaj skrivaš? A me ne sme zanimat?  A ti mene ne sprašuješ? A ti je kaj hudega doma?

Ne. Ne bom jedla. Jem. Ne paše mi. Ne vem. Ni treba. Ven. Ven. Nekam že. S tem pa s tem pa s tem. Ne vem. Zunaj. Ta pa ta pa ta. Ob tej pa tej uri. Mam. Ni treba. Ne ni treba. Ja. Ne da se mi razlagat. Saj vprašam. Skoz klicarim naokorog in sprašujem. Zato, ker se ne da. Ja. Ob devetih. Ker sem itak v službi do večera, ne glede na to kdaj pridem tja. Delam. Ja. Ker mamo sestanek. To pa to. Ta pa ta. Ja. Ne vem. Ker je pač nisem. Saj sem jih. Sem jih. Sem pozabila. Ja je pa kaj naj. Ni. Ker me ne zebe. Bom zmanjšala. Kdaj pa naj jih. Ker mi sede. Ja. Ker sem lačna. Nisem zaspana. Nimam časa. Ker mi paše zjutraj se tuširat. Ne. Ne da se mi. Namen imajo že tak. Ne se sekirat zame. Ja vem. Sem šele prišla. Nisem vidla, da so v stroju. Saj sem. Je rekel tamal, da bo. Bom zdele. Ker bi rada mal svobode. Ni vse v dnarju. Ker jih je preveč. Ja itak. Ja te lahko. Niti ne. Ne ful mi je dobr, da ne morem živet po svojem bioritmu, da sem stara 26 let in je nejvečje čudo na tem svetu to, da hočem it od doma, ker mi je preprost dopizdil bit doma. Men se zdi to normalno.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sobota, 15. Januar 2011 ob 10:53 in zapisano pod randomness. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “Q & A”

#1
Devil Angel
Devil Angel

Haha.

Je ni čez svobodo vsakdanjega rituala, ko si na svojem. Upam, da kmalu dobiš svojo ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !