Banksy

Datum objave: 21.11.2010 ob 21:54
Kategorija: randomness, tele visio

Precej materiala se je nabralo v zadnjem času, ampak vedno, ko se spravim za tipkovnico, me nekako mine volja. Večinoma so itak brezvezne teme – seznam idej za novoletna darila zame, nerganje čez kranjsko redarstvo in njihove k****** zapornice (od nedavnega tudi pri zlati ribi), poso (se mi zdi, da samo še o tem govorim in samo še to folk zanima), kuća (mama, ata, tamal – vsi pod eno streho, mi ne diši več že od leta 2003) pa še cel kup bedarij. Samo zdej ne bom o tem pisala in najbrž tud kdaj drugič ne.

Rokovo okno gleda na eno prazno razpadajočo steno od sosedove hiše. V bistvu je ta stena konec balkona. In vsakič, ko gledam to steno me muči, da ni na njej ene take lepe slikce, ki bi mi polepšala dan. No danes sva se odločila, da jo bova porisala. Če se bo to tudi v resnici zgodilo, je seveda vprašanje.

Kako profiji rišejo/špricajo/lepijo po stenah pa poglejte v “dokumentarcu” Exit through the gift shop. Če se vam filma ne da gledat, vsaj pa Banksyja pogooglajte.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Nedelja, 21. November 2010 ob 21:54 in zapisano pod randomness, tele visio. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !