Mad Men

Datum objave: 21.08.2010 ob 00:09
Kategorija: omara, tele visio

Mad Men je 50 minutni, 50 letni  časovni skok v New York, Manhattan, Madison Avenue. Madison Avenue pa je sinonim za oglaševlaski biznis. Čar nadaljevanke je čas v katerem se dogaja – moški v lepih krojenih oblekah, lepo počesani, urejeni, s kozarcem v eni in čikom v drugi roki, tipitopi žene jih čakajo doma z večerjo, mlade tajnice pa jih zapeljujejo na hodnikih oglaševalske agencije. Začela se je že 4. sezona, jaz pa vedno bolj sovražim Dona Draperja.  In pogrešam Betty. Betty je zabavna na tak desperatehousewives način.

amctv

Zakaj ni v Ljubljani ena take fine, luštkane vintage trgovine? Ne second-hand. Vintage. Ok ni nujno, da je v Ljubljani. V Kranju v mestu je en kup primernih placov (in ko bodo wannabe župani spokali jih bo še več). Všeč bi mi bila taka zidana, mini ModCloth različica trgovine. Cheap & chic pa se pomeriš lahko. Ampak ni. Ni, ni.

Kar sem hotela povedat je to, da zadnje čase videvam vedno več modnih editorialov, ki me spominjajo na dotično nadaljevanko, ženski del. Tako urejene, tako lepe. Lara Stone je sanjska. Pa mi ponavadi niti ni všeč. Več na Fashion Gone Rogue. Tudi ostalo se da zbrskat tam.

Vogue US

Vogue US

Vogue US

Vogue China

Louis Vuitton

Ker je že tako vzdušje, bi dodale še tole, druge priložnosti najbrž ne bo, pisat se mi pa tudi ne da več.

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sobota, 21. Avgust 2010 ob 00:09 in zapisano pod omara, tele visio. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

4 komentarjev na “Mad Men”

#1
fenchurch

mad man je zakon. in oh, kako si tudi jaz želim da bi bila kje blizu kaka taka trgovina. al pa da bi vsaj znala dovolj dobro šivat in bi bla kje trgovina s primernim blagom.
Don je v zadnji sezoni še kr bedak ja, ampak glede Betty se pa ne strinajm. zmeraj mi je šla na živce… Najbolj fajn je meni osebno Joan z vsemi svojimi oblinami… Ker dokazuje da ženske ne smejo bit suhice:)

#3

…niti pet minut ne vzdrzim gledat…pa pred tem Svetom ze 50 let bezim…fuj…sam se zbezat ocitno ne da … hahaha.
…sem pa toliko videl-studijsko-, da vem zakaj se gre…tak Svet bi rad danes bil…da se nardi…serijo je mnogo laze…Ljudje uzivajo lepe slike gledat, vsebina je pa takointako vsakdanja-domaca.

#4
kawaii

joan je tudi meni všeč, ampak včasih se mi zdi, da se bo kar zadušila s svojimi oblinami.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !