High5: Črna komedija

Datum objave: 14.04.2010 ob 17:41
Kategorija: High5, tele visio

Namesto Top 10 bo High5. 10 filmov na eno temo je preveč zame. Po drugi strani pa je 5 premalo, ampak ok. Zaenkrat bo dovolj. Tokrat so to črne komedije. Če ne marate brutalnih črnih komedij, potem tole ni skodelica čaja za vas.

Matando Cabos (Cabos mora umreti). Cabos je osovraženi šefe velike mehiške firme. Po nesrečne zamahu z golf palico se znajde v prtljažniku avtomobila, čistilec v njegovem podjetju pa si zaželi malo luksuznega življenja.

Crimen ferpecto (Fopolni zločin). Rafael najboljši prodajalec v največji madridski veleblagovnici in velik osvajalec sodelavk. Lourdes pa je najgrša uslužbenka. Združi ju truplo.

I Kina spiser de hunde (Na Kitajskem jedo pse)/ Gamle mænd i nye biler (Na Kitajskem jedo pse 2). Filma sta precej podobna, zato sta v paketu. Se pa obe zgodbi vrtita okrog bančnih ropov.

Four Rooms (Štiri sobe). 12 gostov v 4 sobah, vsem na uslugo pa postrešček Ted (Tim Roth btw). Dogajanje v vsaki sobi je režiral drug režiser, meni najljubša pa je vsekakor 3 soba Roberta Rodrigueza.

Death at a Funeral (Smrt na pogrebu). Disfunkcionalna angleška družina poskuša prikriti skrivnost nedavno preminulega očeta. Tale je zraven, ker je malo bolj na izi. Ostalo pa res ne priporočam, če ne marate krvi, razkosanih trupel ipd.

In to je to.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sreda, 14. April 2010 ob 17:41 in zapisano pod High5, tele visio. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “High5: Črna komedija”

#1
dzikii

death at the funeral sm gledala na predpraznično nedeljo in sm bla navdušena. Na začetku mi je najedal, potem ko se pa zgodba začne zapletat je pa TOP shit! :) nice choice ;) ostalih itak še nism gledala, pa dvomim, da bom kej razn Na kitajskem jedo pse..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !