Brezvezen dan. Dež. Kosilo. Bljak. Makaronflajš in pokvarjena pesa. Ne maram hodit v gostilno jest. Ne maram jest v gostilnah. Sploh, če vsakič dobiš na krožnik prestaro, preslano, prekuhano, preslano hrano, ki ti ne bi bila všeč niti, če ne bi bila prestara, preslana, prekuhana, preslana . Vse je za nekaj dobro. Joda mi primanjkuje,  pravi “golša”. Ali pa je to samo hipohonder v meni. Mogoče pa ni. Če ne štejem dvakratnega obiska urgence, sem bila pri zdravniku… leta 2005?

Všeč so mi leseni čevlji. Moje cokle. Rada bi tudi rjavo usnjeno torbico. Tako, ki jo obesiš nase. Takih, ki jih držiš v roki ne maram. Biti broke je strašno osvobajajajajajoče. Če živiš doma seveda. Nič torbic. Kar “potrebujem”, imam že v omari. Pa sploh nisem šopoholik. Pa bi lahko bila. Z lahkoto. P a nisem. Pa bi lahko bila. Pa nisem.

Ta vikend bo spet požrtija. Dobro, da doma ne negujemo teh velikonočnih običajev. 40 dni se ni jedlo in pilo, zdaj je pa treba nadoknadit. In potem se bašeš s tisto šunko in jajci cel teden. Ker prej 40 dni nisi jedel. Velika noč=hrana, hrana, hrana. Jezus bi se v grobu obračal, če bi bil tam.

Jezus je faca. Peace. Love. Unity.

Fotke so pa od tuki http://www.cityu.edu.hk pa tuki http://web.dip-badajoz.es pa tuki http://www.peacesymbol.org

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 30. Marec 2010 ob 22:54 in zapisano pod delirium. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “Naslov bi bil lahko Jezus je faca, ampak nočem spet 1000 folka na svojem blogu.”

#1
Foksilejdi

ha ha ha …jst pa komaj čakam na šunko, kruh, potico in ostale dobrote! ( in potem bom pa res tud jaz začela z dieto) :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !