Pred enim letom

Datum objave: 27.03.2010 ob 23:45
Kategorija: delirium

Le kaj sem počela lani na tak večer kot je tale? Konec marca 2009. Mogoče smo šle ravno bovlat z geeki. Ali pa sva šle z Leo na obisk k Luciji, v geto na Poljanski :) Mogoče pa smo čepele v najini sobi in se zgražale nad cimrama. Če je bil  slučajno torek. Mogoče pa sploh nisva šli z Leo v center, ampak na Topniško?

Danes pa Lucija in Lea žurata nekje v Camdnu, jaz pa pišem blog (prej sem igrala poker), medtem ko Rok in Tadej igranta Left 4 Life na Xboxu. Da ne bo pomote. Točno tak večer si želim. Vseeno pa pogrešam babje večere. Ampak kupiti one-way ticket za London. Joj ne vem, če zmorem. Zatakne se seveda že pri financah, kje so šele prepreke v glavi. In seveda v srcu.

Hmmm, tale fotka je pa z uradne spletne strani majskih iger, če se ne motim. Ne bi pa vedla točno.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Sobota, 27. Marec 2010 ob 23:45 in zapisano pod delirium. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

4 komentarjev na “Pred enim letom”

#1

tut js te pogresam v lj :/

#2

cez 10 minut bom pr teb :)

#3
Foksilejdi

mooooooooooo ja good times! Neločljiva trojica! :) Z Lucijo se stalno spominjavi na to kako lepo smo se mele in kašne neumnosti smo počele in govorile….in naša Pula in kamenjak moooooo Zanimivo kako se življenje obrne ja…nikoli si nebi mislila da bom pristala v Londonu.
Če nisi zadovoljna s tem kar imaš oz bi rada nekaj novega, drugačnega sam zagrabi!..eno življenje imaš in kdaj boš kej spremenila čene zdej k si mlada in ko je vse tolk bolj enostavno….kot je rekla Lucija jebeš Jezersko, prid v London k nama! :D

#4

left 4 dead. butl

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !