Bajsika

Datum objave: 23.03.2010 ob 22:37
Kategorija: futr

Tako me ljubkovalno kliče fant. Ampak sem v resnici bajsika. Kao se ukvarjam s športom. Ampak v resnici se ne. 1x na mesec se mi mogoče uspe konkretno prešvicat. Pa ne gre toliko za kilograme. Teh bi naj imela med 52 in 56 na mojih 168 (če gre verjeti “reviji”, ki sem jo prelistala med čakanjem v zdravstvenem domu), ker je obseg mojega zapestja manjši od 16 cm. Evo, če kdo ne verjame. No v bistvu gre za kilograme. Ker so kot 5 v osnovni šoli (saj veste, učimo se zaradi znanja, ne zaradi ocen, preneseno na kilograme vs. počutje, zdravje, bla, bla). No v mojem primeru so bolj cveki, ker se zadnjih par let zelo počasi, ampak vztrajno redim. Zeeeeloooo počasi. Ampak vztrajno. No zdaj me je prijelo, da bi ta proces (rejenja) obrnila. Potekal pa bi malo hitreje. HUJŠANJE!!!. Ne, ne bo neke drastične diete. Ajde 10 tednov, 10 kilogramov. Menda je -1 kilogram na teden ql. Pa če pridem samo do -5, bo tudi ok. Ker v bistvu res ne gre za kilograme. Preden sem postala tak lenuhar, sem malo bolj migala. In potem malo manj. In potem sem počasi prešla v hibernacijo. In potem sem dobronamerne ljudi spravljala v zadrego, ko so me spraševali, če sem mogoče v veselem pričakovanju. In obrisi trebušnih mišic so počasi postali gube med šlaufi. Trajalo je 5 let in 5 kg. 

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 23. Marec 2010 ob 22:37 in zapisano pod futr. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

10 komentarjev na “Bajsika”

#1

Kaj si pravzaprav hotela povedati???

#2

spravit sebe v odlično formo je super početje. sploh boš vase buljila v ogledalu, ko ti ne bo jasno, kako se ti je povečala samozavest in kak extra odličen občutek je, če si vztrajen :) Super dokazovanje samemu sebi.

#3

hehe, luškana slikca. če si tud ti tako simpatična kar bodi bajsika :)

#4

oprostite, ampak jaz bi svojemu fantu zamerila, če bi me tako “ljubkovalno” imenoval. kot, da ženska sama ne ve, da se je zredila, da ima več celulita, potem pa te še fant zabije in zbije samozavest na nulo. a vas, punce, to ni nič ne moti? nista užaljene? a so vaši fantje res tako popolni, da lahko mirne duše to govorijo?

#5

je bajsika in bajsika. zakaj zamerit dobronamerno draženje, če pa ženska sama ve, da se je zredila? kaj naj ji fant laže?

#6

Mah, več al manj smo vse v tvoji koži.. enako vztrajno in počasi se mi nabira gram po gram… pa si vsako jutro rečem: sej ni tkoo hudo..
in pol zvečer: jutr ne bom več tok jedla!

tko da ja.. sm bla kr potolažena ko sm tole prebrala ;))

lep dan in brez slabe vesti pojej kakšne čikoladne palačinke, kaj bi pa bilo, če bi po svetu hodile samo trlice??
ljudje moramo biti različni ;)

#7
proletarec

v postelji so najboljše bajsike,…preverjeno.

#8

hihi kolk komentarjev… beseda bajsika po koncu zime zgleda res pali ;)
-10 kg, ja a si zmesana, ti bi jih mela manj kt 50??
js sm zdej na kisovi dieti – vsak dan na tesce pijem vodo s kisom, mljaaaask ;)

#9
kawaii

@jos – nič pametnega,
@berta – kakor pravi Vanja,
@Vanja – drugače ta ljubkovalnica nima veze z mojimi kilogrami
@Tiana – hop na kolo pa potem palačinke pa ni slabe vesti, @proletarec – preverjeno na reprezentativnem vzorcu?
@ursa – če je vsebina krneki, mora naslov palit. < 50 bom pa mela, ko me bo jo črvi v zemlji začel glodat

#10
Foksilejdi

mene tata ljubkovalno kliče Bajsa! :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !