Up in the… wtf???

Datum objave: 16.03.2010 ob 16:19
Kategorija: randomness, tele visio

Na željo mojih zvestih bralcev (3?) sem nameravala napisat stavek ali dva o filmih. Ampak ne vem, če bom lahko. Sem v šoku. Se spomnite moje prejšnje objave? No, ker sem znana po tem, da ne znam povedat zgodbe kratko in jedrnato, gremo zdaj okrog riti v varžet (=žep). V petek mi je virus zaf*kal računalnik. Ne sekiram se preveč. Najprej mi je crknil laptop, potem sem ponovno naložila Windowse na community compu oz. računalniku, ki si ga deliva z batom in potem še enkrat in očitno jih bo treba še enkrat, ker je ta *#$&%* zablokiral vse. No, pa če že ravno o tem pišem. XP Antispyware 2010 – to je ta virus. Vse, kar mam od računalnika je prazno namizje. Task manager ne dela, safe mode ne dela, anti-malware blokira. Beda. O čem sem že pisala? Aja, tole pišem na sposojenem compu. No prejšnjo objavo sem pa napisala na fantovem računalniku, v petek se mi zdi. Samo malo, da preverim. Ne, v soboto. In potem je bila nedelja tako čudovita, da smo jo mahnili na Primorsko. Danes pa pridem domov, čaka me cel kup opranih cunj, umazana posoda in ogromno neprebranih blogov (30). In potem me prime, da bi napisala svojo “recenzijo”.  Predem se lotim pisanja grem seveda še na google analytics pogledat, koga je klik zanesel k meni. In tukaj pride na vrsto tisti šok. omfg. Cerkev. Cerkev. Cerkev. Cerkev. Crazy people.

No sem rekla, da bom pisla o filmih. Vedno imam toliko za povedat glede filmov, ampak kadar pa moram kaj napisat pa sploh nimam idej. Takole na kratko lahko povem, da Up in the Air je dolgčas. Res ne vem, kaj je na tem filmu, Georgeu Clooneyu ali uni tamali posebnega. Dvakrat sem zaspala med filmom. Dolgčas. Če že neke akcije ni, bi gledalec lahko pričakoval vsaj neko globino. Sama je ne začutim. Mogoče sem pa premlada. Al kaj? No itak sem pa že dolgo nazaj ugotovila, da me  filmi, ki so ta glavni na oskarjih, ponavadi ne vržejo na rit. Na temle računalniku ni Photoshopa, ampak Up in the Air si zasluži paradajz (čpljof, čpljof, čpljof aka zvok gnilega paradajza, ko prileti ob targetirani objekt). Targetirani? Kr neki. Če hočete pogledat ql film, potem pa predlagam 12 Agry Men ali 300. Ali oboje. Naj vas od prvega ne odvrne letnica in to, da je črno-bel, drugega pa samo glejte. Vsak kader posebej. Fascinantno.

YouTube slika preogleda

P.S. Gremo nekam metat gnil paradajz in jajca. Tarč je na pretek.

Ne vem, a morm to napisat, ampak graf je pa z Google Analytics.

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Torek, 16. Marec 2010 ob 16:19 in zapisano pod randomness, tele visio. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !