Olimpijska srhljivka

Datum objave: 18.02.2010 ob 14:29
Kategorija: švic

Redko spremljam športne dogodke. Sama skoraj nikoli. Včerej zvečer, ko sem se ravno odpravljala ven, je mama gledala prenos ženskega smuka. Prisedla sem pred TV. Nekako sem pričakovala, da bom v zelo kratkem času dočakala nastop Tine Maze. Doživela pa sem najbolj srhljiv športni dogodek ever. Prav za vsako tekmovalko, ki se je spustila po strmini me je bilo strah. Grozljivo, da so organizatorji pripravljeni ogroziti življenje smučark, zato da gledalci v ciljni areni lahko z vzkliki občudujejo njihove 60-meterske skoke (pri hitrosti nad 100km/h in v ovinku po več skoraj 3 km zelo zahtevne proge?!?).  Vzkliki groze sicer, ampak ne bom pikolovska.

foto vir vancouversun.com

Teka na smučeh pa nikoli ne gledam. Ni mi zanimiv. Ampak občudujem dosežke Petre Majdič. Ganjena sem ob vsem, kar se je včeraj dogajalo na šprintu. In jezna. Res so zaklete te olimpijske igre.

foto vir rtvslo.si

foto vir rtvslo.si


  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Četrtek, 18. Februar 2010 ob 14:29 in zapisano pod švic. Komentarjem lahko sledite preko RSS 2.0 vira. Lahko napišete komentar, ali jim sledite preko trackback s svoje strani.

1 komentar na “Olimpijska srhljivka”

#1

joj, sm mal upala, da vsaj tebe ne bo v tole majdic-situacijo potegnl… :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !